"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Stroomi rannapargi laadal kaubeldakse täna värske talukauba, kala ja palju muuga (0)
22. juuni 2021
Albert Truuväärt

“Laadad on Stroomi rannas vahva kohalik traditsioon ja tore, et saame uuesti nautida suvist ilma koos laadameluga. Tooteid leiab igale maitsele ja vanusele, saab keha kinnitada ning mõeldud on ka lastele, sest erinevad atraktsioonid ootavad uudistamist ja proovimist,” ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Stroomi rannapargis toimub täna suur Stroomi laat, kus pakuvad enda kaupa ligi kaheksakümmend müüjat.

Müügil on suviselt kirju kaubavalik ligemale kaheksakümnelt müüjalt. Tooteid leiab igale maitsele ja vanusele. Laadalt on võimalik osta kala, liha, mett, magusaid tooteid, värsket talukaupa, juurvilja, maasikaid ja kõike muud põnevat talunikelt. Laadalt ei puudu ka suviselt värvilised riided, jalanõud, lastetooted, sokid, päikseprillid ja kõik muu suveks vajalik. Olemas on ka toitlustus ja erinevad atraktsioonid lastele, et pakkuda teile üks tore päev koos perega.

Ent tuleb ka täpsustada, et kuigi koroonaviiruse oht on taandumas, peab alati olema ettevaatlik ja jälgima ennetusmeetmeid: hoidma distantsi, desinfitseerima käsi ja haigena kindlasti püsima kodus. 

Suur Stroomi laat toimub teisipäeval kella 10–16. Laadale saab tulla jala või bussidega number 40 ja 66, väljudes Supelranna peatuses.

Lisainfo: https://fb.me/e/1oDURp8th

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.