"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Rajatavasse Tondiraba parki otsitakse kohvikupidajat (0)
25. juuni 2021
Foto Albert Truuväärt

Hetkel rajatavasse ning plaanide kohaselt suve lõpuks valmivasse Tondiraba parki otsitakse kohvikuteenuse osutajat. Konkursi võitja saab Lasnamäe suurimas perepargis kohvikut pidada viie aasta vältel.

Tondiraba pargi kohviku ruumid antakse üürile kontsessiooni korras ehk parima pakkumise teinud ettevõtjale. Koos hinnapakkumisega peab esitama kohviku näidismenüü ning välja tooma, kas ja kuidas pakutav teenus vastab Tondiraba pargi kui perepargi kontseptsioonile.  

„Tondiraba park saab Tallinna mõistes  olema väga suur ja roheline park, kus igas vanuses  külastajad leiavad endale meelepärase tegevuse. Parki rajatakse mitu mängu- ja spordiväljakut, kuid põhirõhk on pandud unikaalse looduskeskkonna säilitamisele ja arendamisele. On äärmiselt oluline, et ka pargis pakutav toitlustus oleks heal tasemel ja tagaks pargi külastamise tervikliku elamuse,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Tondiraba pargi kohvikuruumid üldpinnaga 48,46 m2 antakse kasutusse 60 kuuks, üüri alghind on 10,00 eurot ruutmeetri kohta kuus (ilma käibemaksuta), sellele lisanduvad kõik äriruumide kasutamisega seotud kõrvalkulud, maksud ja koormised. Täpsemalt saab tingimustega tutvuda Riigihangete registris. Lasnamäe suurima uue pargi käekäiguga saab ennast kursis hoida Tondiraba pargi Facebook’i lehel

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.