"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Ööl vastu pühapäeva võib Omniva süsteemides esineda häireid (0)
26. juuni 2021
Ilja Matusihis

Täna õhtul alates kella 22-st alustatakse Omniva süsteemide hooldustööga, mistõttu võib esineda häireid ja katkestusi kõikide Omniva teenuste ja süsteemide töös, vahendas BNS.

Mõjutatud võivad olla nii pakiautomaatide, e-teeninduse, minu.omniva keskkonna kui ka Omniva veebilehe töö, teatas Omniva. Hooldustööd on planeeritud kestma vahemikus kell 22.00 kuni 02.00. Maksimaalne katkestuse pikkus on kuni 2 tundi.
 
Plaanilised hooldustööd on ettevõtte teatel vajalikud, et pakkuda klientidele jätkuvalt turvalist teenust. Kuigi töid tehakse ajal, mil see ettevõtte hinnangul kliente võimalikult vähe häirib, võib teenusekasutajate jaoks siiski esineda tõrkeid ja lühiajalisi katkestusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.