"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinna laululaval esineb peagi esimene piirangutejärgne välisartist (0)
26. juuni 2021
Ilja Matusihis

Tallinna lauluväljakul nädala pärast laupäeval üles astuvad CryptoFesti välisesinejad on esimesed, keda saab Eestis kuulata pärast koroonapiirangute leevenemist, vahendas BNS.

Esmakordselt toimuv muusikaüritus CryptoFest ei nõua inimestelt negatiivset koroonatesti ega vaktsiinipassi. Lauluväljakul saab näha 1990-ndate suurstaari Haddawayd, vene skandaalse duo t.A.T.u. liiget Lena Katinat ja slaavi diskobändi Virus!. Eesti artistidest on laval Shanon ja Erich Krieger. 

CryptoFest toimub ühepäevase festivali formaadis, kus muusika kõrval saab nautida sööke-jooke ja festivalimelu. Esmakordselt Eesti kontserdiajaloos saab CryptoFestil maksevahendina kasutada ja kürptorahasid Dagcoin, Bitcoin ja Etherum. Festivali väravad avatakse kell 12.30 ja orienteeruv lõpp on kella 22 ajal. Festivali alal on samuti avatud Baltimaade suurim Tivoli.

Valitsus kehtestab alates 28. juunist uued ürituste külastusmäärad, millega saab vabas õhus toimuvale kontserdile või festivalile lubada kuni 5000 inimest sõltumata sellest, kas vaktsiinikuur on tehtud või mitte. Samuti ei nõuta negatiivset koroonatesti ning kohapeal pole vaja end testida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.