"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
ÜK terviseminister astus armuafääris koroonareeglite rikkumise pärast tagasi (0)
27. juuni 2021
Scanpix

Briti terviseminister Matt Hancock pani laupäeval ameti maha seoses paljastustega, mille kohaselt rikkus ta armuloo ajal oma lähedase nõunikuga koroonaviiruse piiranguid, vahendas BNS.

Suurbritannia pandeemiavastast võitlust, eelkõige vaktsineerimiskampaaniat juhtinud Hancock teatas lahkumisest kirjas peaminister Boris Johnsonile, korrates oma varasemat vabandust. “Me võlgneme pandeemiale nii palju ohverdanud inimestele aususe, kui me neid alt veame, nagu mina olen reegleid rikkudes teinud,” kirjutas ta.

Opositsioonierakonnad nõudsid Hancocki tagasiastumist pärast seda, kui ajaleht The Sun avaldas turvakaamera fotod, millelt on näha Hancocki 6. mail oma kabinetis suhtlusvahemaa reegleid rikkudes nõunikuga suudlemas. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.