"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kesklinnas algavad kvartalisiseste teede taastusremonttööd (0)
28. juuni 2021
Foto Ilja Matusihis

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel alustatakse esmaspäeval, 28. juunil Kesklinna linnaosa kvartalisiseste teede taastusremonttöödega. Tööde käigus uuendatakse tänavate sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Teostatakse ka puude hoolduslõikust ja haljastustöid.

„Esmalt hakatakse teetöid tegema Aasa tänaval, Saturni tänaval, Komeedi tänaval ja Aedvilja tänaval, lisaks tehakse taastusremonttöid Vineeri tänaval, Lastekodu tänaval ning Tatari tänaval,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Ehitustöid teostab Watercom OÜ ja tööde maksumus on 663 000 eurot. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on september 2021. Liiklejatel palutakse järgida ajutist liikluskorraldust ja piirkonda paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Lisaks loetletud tänavatele remonditakse tänavu Kesklinnas ka Lauteri, Lembitu, Kauka, Kuke, Virmalise ja Tuvi tänavat; neid mais alanud töid teostab Tee ja Tee OÜ, tööde maksumus on kokku 590 000 eurot ning lepinguline tähtaeg 13. juuli 2021.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.