"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Täna algab J. Kunderi tänava taastusremont (0)
28. juuni 2021
Foto: Pixabay

“Uuendatakse sõidutee asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse kaevupäised. Tänavaruumi jaotust ei muudeta,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Esmaspäeval, 28. juunil algavad J. Kunderi tänava taastusremonttööd. Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellitud ehitustööd teostab Viamer Grupp OÜ. Ehitusööde maksumus on 176 000 eurot ning need kestavad 18. juulini.

“Esimeses järjekorras alustatakse AS Tallinna Vesi tellimusel kaevupäistega seotud töödega. Seejärel tasandusfreesitakse asfaltkate ka korrastatakse äärekivid. Lõpuks paigaldatakse uus asfaltkate ning teekattemärgistus,” loetles Haukanõmm.

Tänav jääb liiklusele avatuks. Tööjärjest sõltuvalt kehtestatakse ajutised osalised liikluspiirangud. Palume liiklejatel järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.