"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kristiines alustas tööd õpilasmaleva rühm (0)
28. juuni 2021
Foto: Kristiine LOV

Kristiine linnaosas alustas täna tööd õpilasmaleva rühm, kes kaasatakse heakorratöödele. Rühma ühistegevused on traditsiooniliselt riigikaitse suunitlusega ja kokku osaleb 16 noort.

Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul osalevad linnas õpilasmaleva tegevustes kuni viieteistaastased noored. „Meie selle suvine õpilasmaleva rühm tuleb kaheks nädalaks appi linnaosa heakorratöödele. Töötamise ja praktika võimaluste loomine noortele on väga oluline. Eelmisel aastal korrastasid tublid ja töökad õpilasmalevlased neli tuhat ruutmeetrit pargiteid ja põõsaaluseid. Loodan, et noortel tuleb mitmekesine, huvitav ja tegus töösuvi,“ selgitas Riibe.

Õpilasmalevat korraldab SA Õpilasmalev.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.