"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
JALGRATTURITE HÜVANGUKS VIDEO! Tallinna linnavalitsuse ees kaotati parkimiskohad (0)
28. juuni 2021

“Linnavalitsuse esine ala on seni olnud parkijate päralt. Leiame, et autojuhid, sealhulgas linnavalitsuse liikmed, saavad kaasliiklejate turvalisuse huvides leida sobiva parkimiskohta mujal ning sujuvast ja ohutust rattaliiklusest kesklinnas on võita kõigil osapooltel,” ütles ablinnapea Andrei Novikov.

“Linnavalitsuse esisel alal on edaspidi võimalik ajalise piiranguga parkimine, mis peaks rahuldama ka kõrval olevate hotelli ja teatri külastajate vajadusi. Vabaduse väljak 7 hoone ees on säilitatud kaks parkimiskohta, mis on mõeldud eelkõige linna esinduskülalistele,” lisas abilinnapea, kelle sõnul on tegemist märgilise teelõiguga, sest üha enam seab linn esikohale jalgratturite turvalisuse.

Alates 20. juunist on Kaarli puiestee linna suunduval parempoolsel sõidurajal punase teekattemärgistusega tähistatud jalgrattatee ning sellega seoses kaotatud Vabaduse väljak 7 asuva Tallinna Linnavalitsuse hoone eest parkimiskohad. Liikluskorralduse muudatus on üks etapp valmivast südalinna jalgrattateede parandamise ajutiste lahenduste plaanist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.