"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinna kesklinnas alustasid tööd õpilasmalevlased (0)
28. juuni 2021
Albert Truuväärt

Tallinna alustas essmaspäeval tööd õpilasmaleva esimese rühma kümme noort. Õpilasmalev annab noortele võimaluse vanalinna bastionivööndi parkides töötades taskuraha teenida ja töökogemusi saada, aga ka uusi sõpru leida.

Kesklinna rühmas teevad noored vanuses 13-15 aastat nelja tunni pikkuse tööpäeva jooksul heakorra- ja koristustöid vanalinna bastionaalvööndi parkides ja haljasaladel. Sellele järgneb üldjuhul rühma ühistegevus. Igal tööpäeval on malevlastele tagatud lõunasöök ning töö on tasustatud.

Esimese teemarühma vahetus kestab kuni 9. juulini. Teine teemarühm Kesklinnas alustab tööd 19. juulil ja lõpetab 30. juulil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.