"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinna Ülikool ja Juunika Koolitus arendavad täiskasvanuõppes tehisintellekti ja digitaalseid haridustehnoloogiaid (0)
28. juuni 2021
Foto: Pixabay

„Loodame, et see koostöö aitab oluliselt meid akadeemilise teadmise rakendamisel ettevõtluskeskkonnas ning annab väärtuslikku tagasisidet sektorist,“ sõnas Tallinna Ülikooli digitehnoloogiate instituudi digipöörde professor Merja Bauters.

Tallinna Ülikool ja Juunika Koolitus sõlmisid juunikuu lõpus koostöölepingu, mille eesmärgiks on teha koostööd digitaalsete haridustehnoloogiate arendamisel ja tehisintellekti rakendamisel täiskasvanuõppes.

Koostöö on esialgu plaanis kolmes täienduskoolituse valdkonnas: teadmiste tõhusam rakendamine ja kinnistamine digivahendite abiga, audiopõhine õppimine ning tehisintellekti rakendamine õppeprotsessi erinevates osades. 
Bauters tunnustas Juunika Koolitust, mis on esimene ettevõte, kellega selline koostööleping sõlmitakse.

„Juunika Koolitusel on hetkel kolm digitaalse tootearenduse suunda ja me näeme, et koostööst Tallinna Ülikooliga on meile koheselt kasu vähemalt kahe suuna arendamisel,“ selgitas lepingu sõlmimise tagamaid Juunika Koolituse juhtivpartner Raul Ennus. Ta lisas, et digitaalsete tehnoloogiate abil on võimalik täienduskoolituse õpikogemust oluliselt rikastada ja tõhustada, koguni nii, et koolituse efekt võib olla kuni kolm korda suurem tavapärasest koolituskogemusest.

Tallinna Ülikooli digitehnoloogiate instituudi rakendusinformaatika akadeemiline suund keskendub IT-õppe juurutamise problemaatikale kõrghariduses ning IT-vahendite rakendamisele teistes valdkondades.
Juunika Koolitus on Eesti üks suurematest pea 25 aastase ajalooga täienduskoolituse ja konsultatsiooni ettevõtte, pakkudes üle Eesti juhtimise, enesearengu, ameti- ja ohutuskoolitusi. Juunika Koolituse eesmärgiks on pikaajalise professionaalse partnerina toetada ja innustada spetsialistide, juhtide ning organisatsioonide pidevat arengut.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.