"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiine linnaosavalitsuse suvine välikontor jõuab neljapäeval Meriski tänavale (0)
30. juuni 2021
Välikontor Kristiine linnaosas Kristiine LOV

Kristiine linnaosa valitsus avab neljapäeval, 1. juulil kell 18.00 välikontori Meriski tänaval uues Lõvirahu elurajoonis, kuhu oodatakse linnaosa elanikke oma ettepanekute ja muredega.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et Kristiine linnaosa valitsuse välikontor on rännanud ringi juba mõnda aega.

“See on hea võimalus kohtuda kohalike elanikega silmast-silma ning saada palju parem pilt sellest, mida inimesed tegelikult mõtlevad, millised on nende ootused ja probleemid, mis vajaksid lahendamist,” lausus ta. “Mitu pead on ikka mitu pead, ütleb vanarahva tarkus, ja peab endiselt paika, sest kohalike elanikega koostöös oleme tihti jõudnud parema tulemuseni kui ükskõik milline spetsialist välja oleks mõelnud. Just kohalikud tunnevad oma kodu lähedasi probleeme kõige paremini.  Mina olen kaasamise usku ning arvan, et ainult koostöös sünnib parem tulemus.“

„Meriski tänaval ei ole linnaosa välikontor varem peatunud, sest Löwenruh´ pargi veerele rajatud Lõvirahu elamurajoon on Kristiine üks uuemaid. Samas ei ole kohtumine ainult selle elurajooni keskne, vaid sinna on oodatud kõik Kristiine elanikud, keda selle piirkonna areng kõnetab. Juttu tuleb Löwenruh´ pargis kavandatavatest uuendustest, Tallinna huvikeskus „Kullo“ uuest hoonest, minimetsast jt suurematest ning väiksematest projektidest, mis lähiaastatel seda piirkonda atraktiivsemaks muudavad,“ lisas Riibe.

Kristiine linnaosavalitsus välikontori peatuspaik 1. juunil kell 18.00–19.00 on aadressil Meriski tänav 4.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.