"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
LAUPÄEVAL KELL 15 VABADUSE VÄLJAKUL USA armee muusikud annavad Eestis kaks tasuta kontserti (0)
30. juuni 2021

“See on meie esimene avalik esinemine COVID-19 pandeemia algusest, oleme nii põnevil, et saame Eestis kohtuda nii Narva kui ka Tallinna publikuga,” ütles veebel Christian Williams: “Bändi missjoon on tugevdada liitlassuhteid läbi muusika ja Eesti on hea partner ning ka hea sõber.” 

Ameerika Ühendriikide saatkonna kutsel saabusid Eestisse USA armee Euroopa ja Aafrika vägede muusikud, et esineda mitmes Eesti paigas. Kaks kontserti – kolmapäeval Narvas ning laupäeval Tallinnas on publikule vaba sissepääsuga. 

Muusikute gruppi kuulub 15 lauljat ja pillimängijat, kes esitavad mitmekesise muusikalise etteaste kaasaegsetest menulugudest jazzist rockini. Muusikud on Ameerika Ühendriikide armee teenistuses Saksamaal, Sembachis. 

Kolmapäeval kell 18 esinevad USA armee Euroopa ja Aafrika vägede muusikud Narva Rugodivi kultuurikeskuses.

Laupäeval kell 15 esinevad USA armee Euroopa ja Aafrika vägede muusikud Tallinnas Vabaduse väljakul. Kontsert toimub koostöös Tallinna linnavalitsusega. Mõlemad kontserdid on tasuta ja publikule avatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.