"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
KESKLINNA SUVEKONTSERDID FOTOD! Ansambli Naised Köögis kontsert Falgi pargis (0)
01. juuli 2021
Ansambel Naised Köögis Foto Ilja Matusihis

“Selle suve mitmekülgse kultuuriprogrammi oleme koostanud just selliselt, et igaüks sellest endale midagi leiaks. Sel aastal toimub meie suvekontsertide sari erinevates parkides, mis annab kesklinlastel veel ühe võimaluse kodu lähedal värskes õhus mõnusat ilma nautida aga ka uusi rohealasid avastada,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.  

Vaata galeriid (70)

Augusti lõpuni saab muusikat nautida Kesklinna mitmes kaunis paigas. Suve jooksul esinevad Kesklinna suvekontsertide sarjas ka ansambel Naised Köögis,  Liis Lemsalu, Kadri Voorandi duo Mihkel Mälgandiga ja Siiri Sisask koos Robert ja Anti Jürjendaliga. Sissepääs on kõigile tasuta. Kõik kontserdid algavad kell 19.00.

Kesklinna suvekontsertide kava:

30. juunil        Falgi park – Naised Köögis

14. juulil         Kodu park – Liis Lemsalu

28. juulil         Tornide väljak – Kadri Voorandi duo Mihkel Mälgandiga

11. augustil    Tiigiveski park – Siiri Sisask koos Robert ja Anti Jürjendaliga

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.