"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
14 esinejat ühel päeval: selgus CryptoFesti kontsertide ajakava (0)
02. juuli 2021
YES! Events

Laupäeval, 3. juulil Tallinna Lauluväljakul esmakordselt toimuv muusikaüritus CryptoFest avalikustas oma esinejate kava. Vaata, millal astuvad lavale t.A.T.u. Lena Katina, Virus, Haddaway, Shanon ja teised. Ürituse lõpetab ilutulestik.

CryptoFesti välisesinejad on esimesed, kes astuvad Eestis üles peale koroonaviiruse taandumist ning suurürituste lubamist. Lena Katina t.A.T.u.-st saabub Tallinna päev varem. Festival ei nõua inimestelt negatiivset koroonatesti ega vaktsiinipassi.

Esmakordselt Eesti kontserdiajaloos saab CryptoFestil maksevahendina kasutada  kürptoraha Dagcoin, Bitcoin ja Ethereum. Festivali alal on samuti avatud Baltimaade suurim Tivoli, üles seatakse söögi- ja joogialad.

Festivali väravad 12:30

DJ 12:30DeLight

13:00 Albert Stepanjaj

13:15 Erich Krieger

13:40 Shira

14:10 Alterego Cover Band

14:40 Nika Marula

15:25 Shanon

16:15 Maki

17:05 Avenue

17:40 Lena Katina (t.A.T.u)

18:35 Moešou

19:25 Virus

19:45 Haddaway

20:50 Veronika Knaub

21:40 Ilutulestik

21:50 Lõpp

22:00 Afterparty VIP-tsoonis vastava pileti omanikele 22:00 – 3:00

Valitsus kehtestas alates 28. juunist uued ürituste külastusmäärad, millega saab vabas õhus toimuvale kontserdile või festivalile lubada kuni 5000 inimest sõltumata kas vaktsineerimiskuur on tehtud või mitte. Samuti ei nõuta negatiivset koroonatesti ning kohapeal pole vajaend samuti testida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.