"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
AVAKONTSERT 8. JUULIL Nõmme alustab suvist pargikontsertide sarja (0)
02. juuli 2021
Mari Jürjens. Foto: Nõmme LOV

“Nõmmekad on suvistest pargikontsertidest ikka lugu pidanud,” ütles linnaosa vanem Grete Šillis. “On suur rõõm, et piirangute aeg on möödas ja me saame taas kokku tulla, et tunda rõõmu suvest, muusikast ja heast seltskonnast!”  

8. juuli õhtul kell 19 on hea muusika austajad oodatud Nõmmele Ravila parki (Ravila tn 13), kus publiku ette astub vabakutseline näitleja, imeline laulja ja laululooja Mari Jürjens.

Ravila pargikontserdid toimuvad iga suvekuu esimesel täispika nädala neljapäeval. Tänavu juhatab sarja sisse vabakutseline näitleja, laulja ja laululooja Mari Jürjens, kes räägib endast ja oma lauludest nii: “Mul on tunne, et käes on aeg kõik ebaoluline üle parda visata ja leppida. Pühendada aega sellele, mis on tõeliselt oluline. Olen õppinud olema heasoovlik iseenda suhtes. Ja seetõttu võtma kõike ümbritsevat lihtsalt – nagu see on. Kõigest sellest kõnelevad ka minu laulud.”

Korraldajatel on kontserdipublikule ka üks tungiv palve.

“Jätke sel õhtul oma neljarattaline sõber koju ja tulge kohale jalgsi või ühistranspordiga,“ ütles linnaosa vanem. “Nimelt on meil parkimisvõimalused endiselt piiratud – kes on Ravila pargis kontsertidel käinud, teavad seda suurepäraselt. Nõmme on piisavalt väike, õige ajaplaneerimise korral jõuab igale poole kohale ka jalgsi – ja meie ilus kodukant on kindlasti väärt, et näha ja kogeda seda ka muul moel kui ainult autoaknast. Olete oodatud!”  

Augustikuus astuvad Ravila pargis üles Marek Sadam ja Tõnu Laikre, septembris esineb noor paljutõotav artist Inger. Jälgige reklaami ja kohtumiseni!

Neljapäevased kontserdid Nõmmel Ravila pargis

8. juulil kell 19 – Mari Jürjens

5. augustil kell 19 – Marek Sadam ja Tõnu Laikre

9. septembril kell 19 – Inger                           

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.