"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tallinna loomaaias saab näha kunstinäitust (0)
02. juuli 2021
Foto: Tallinna loomaaed

Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuse fuajees avatakse täna, 2. juulil kell 16 rahvusvahelise kunstilaagri raames valminud tööde näitus “Kohtumised Eestis”. Näitusel saab näha eri maalitehnikates loomaaias kohapeal natuurist loodud töid, mille autoriteks on Baltikumi kunstnikud. 

Seitsmendat aastat MTÜ Kunsti Sadama poolt korraldatav rahvusvaheline kunstilaager “Kohtumised Eestis” toob sel suvel kokku kunstnikud Eestist, Lätist ja Leedust. “Kui eelnevatel aastatel oleme korraldanud kunstilaagreid maaliliste vaadete ja maastikega Narvas ja Narva-Jõesuus, siis seekord soovisime sukelduda loomaaia suvisesse eksootikasse. Nädala jooksul kohapeal valminud töödest kingime osa Tallinna loomaaiale”, sõnab projekti üks korraldajatest Irina Jugolainen. 

Näitus “Kohtumised Eestis” valmib koostöös MTÜ Kunsti Sadam, MTÜ Vene Kunstnike Ühendus Eestis ja Tallinna loomaaiaga. Näitus on keskkonnahariduskeskuses (Ehitajate tee 150) avatud juuli lõpuni. Sissepääs tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.