"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
GALERII! Haddaway tõmbas lauluväljakul rahva käima (0)
04. juuli 2021
Ilja Matusihis

Tallinna lauluväljakul laupäeval üles astunud CryptoFesti välisesinejad olid esimesed, keda sai Eestis kuulata pärast koroonapiirangute leevenemist.

Vaata galeriid (57)

Esmakordselt toimuv muusikaüritus CryptoFest ei nõudnud inimestelt negatiivset koroonatesti ega vaktsiinipassi. Lauluväljakul sai näha 1990. aastate suurstaari Haddawayd, vene skandaalse duo t.A.T.u. liiget Lena Katinat ja slaavi diskobändi Virus!. Eesti artistidest olid laval Shanon ja Erich Krieger. 

CryptoFest toimus ühepäevase festivali formaadis, kus muusika kõrval sai nautida sööke-jooke ja festivalimelu. Esmakordselt Eesti kontserdiajaloos sai CryptoFestil maksevahendina kasutada ja kürptorahasid Dagcoin, Bitcoin ja Etherum. Festivali väravad avati kell 12.30 ja orienteeruv lõpp oli kella 22 ajal. Festivali alal oli samuti avatud Baltimaade suurim Tivoli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.