"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Teletorni lähedale kavandatav kortermajade planeering ootab arvamusi (0)
05. juuli 2021
Ilja Matusihis

Tänasest on võimalik tutvuda Tallinna Kloostrimetsa tee 70b ja 70c kinnistute detailplaneeringu ning keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) aruandega.

„Detailplaneeringu eesmärk on maatulundusmaa sihtotstarbega Kloostrimetsa tee 70b ja 70c kinnistutest ühe vähemalt 10 protsenti äri- ja kuni 90 protsenti elamumaa krundi ja kahe transpordimaa sihtotstarbega krundi moodustamine. Planeeringus määratakse äri- ja elamumaa krundile ehitusõigus kuni kuue korterelamu ja ühe abihoone ehitamiseks. Kahe Kloostrimetsa tee serva jääva kortermaja esimesele korrusele tulevad äripinnad,” selgitas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Elamutel on kuni kolm maapealset ja üks maa-alune korrus ning suurim lubatud kõrgus 11 meetrit. Planeeritud kinnistud asuvad Pirital Laiküla asumis Kloostrimetsa, Pärnamäe ja Põdrakanepi tee vahelisel alal. Planeeringuala suurus on 2,78 hektarit. Detailplaneering on kooskõlas Pirita linnaosa üldplaneeringuga. 

Detailplaneeringuga saab tutvuda Tallinna planeeringute registris ja KSH materjalidega Tallinna keskkonnaveebi lehel. 

Detailplaneeringu ja KSH aruande avalikustamine kestab 3. augustini. Selle aja jooksul saavad kõik esitada ettepanekuid ja arvamusi Pirita linnaosa valitsuses Kloostri tee 6 toas 128 tööpäevadel tööaja jooksul või saata need e-aadressil pirita@tallinnlv.ee või Tallinna keskkonna- ja kommunaalametile e-postiga kommunaal@tallinnlv.ee. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.