"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Vägivallatsejad peksid mehe läbi ning pistsid auto pagasiruumi (0)
05. juuli 2021
Pixabay

Möödunud nädala lõpus sai politsei teate selle kohta, kuidas kaks meest ja naine surusid Tallinnas kannatanu auto pagasiruumi, vahendas BNS.

2. juulil teatati politseile, et Lasnamäel Peterburi teel lõid 39- ja 40-aastane mees ning 44-aastane naine korduvalt 44-aastast meest ja panid ta seejärel sõiduki pagasiruumi.

Põhja prefektuuri pressiesindaja teatel pidas politsei 39- ja 40-aastase mehe ning 44-aastase naise kinni ja alustas nende suhtes kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vabaduse võtmist seadusliku aluseta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.