"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Lähipäevad pakuvad nii äikest, rahet kui ka 32-kraadist leitsakut (0)
06. juuli 2021
Ilja Matusihis

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevadel oodata nii äikest, rahet  kui ka 32-kraadist kuumust, vahendas BNS.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Enne südaööd sajab kohati hoovihma, on äikeseoht, vastu hommikut jõuavad Lääne-Eesti saartele uued sajuhood. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8 m/s, äikese korral on tuul puhanguline. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest, paiguti on sadu tugev. Võimalik on rahe. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8, saartel pärastlõunal põhjakaare tuul puhanguti 11 m/s, äikese ajal on tuuleiilid tugevamad. Sooja on 25-30, kohati rannikul ja sajupilvede all 20 kraadi ringis.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-8 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Sadu on kohati tugev, võimalik on rahe. Tuul pöördub lõunakaarde 2-8, puhanguti 11 m/s, äikese ajal on tuuleiilid tugevamad. Sooja on 25-31 kraadi, sajupilvede all ja rannikul 20 kraadi ringis.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 17-22 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Sadu võib olla tugev. Õhtu poole sadu harveneb. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 26-32 kraadi, sajupilvede all ja rannikul 20 kraadi ringis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.