"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pae pargis saab suurelt ekraanilt ühiselt jalgpalli EM-i finaali vaadata (0)
06. juuli 2021
Foto Scanpix

11. juulil tuleb Lasnamäel asuvas Pae pargis sportlik õhtu – suurel ekraanil saab vaadata jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalmängu ülekannet ning enda jalgpallimängu oskusi proovile panna.

„Jalgpalli EM on üks olulisemaid sündmusi paljude spordihuviliste kalendris ning soovime, et saaksime seda üheskoos nautida. Seekord kutsume jalgpallifännidest lasnamäelasi Pae parki EM-i finaali suurel ekraanil vaatama. Lisaks ülekandele saavad tulevased jalgpallistaarid FC Infoneti noortetreenerite juhendamisel osa võtta põnevatest trennidest ja mängudest. Samuti saab terve õhtu vältel omapäraste väravate abil proovida täpsuslööki,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Laste- ja noorte trennid ning muud tegevused algavad kl 19 ning mängu ülekanne algab kl 22. Üritus on osalejatele tasuta. Korraldajad rõhutavad, et tegemist on igas vanuses osalejatele mõeldud üritusega ning paluvad kõikide meeskondade fännidel lugupidavalt suhtuda teineteisesse. 

Suur ekraan on paigaldatud Lasnamäe linnaosavalitsuse hoone (Pallasti 54) taha, ehk istumiskohad on murul. Seega on soovituslik kaasa võtta tekid või matkatoolid. Sisenemine oma klaastaaras jookidega on keelatud.

Ürituse partnerid on FC Infonet, Eesti Jalgpalli Liit, Sportland, iSport, Ledzep Ekraanid ja Tallinna Vesi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.