"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kesklinna linnaosakogu soovib Levadia jalgpallihallile uut asukohta (0)
07. juuli 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Tallinna Kesklinna linnaosakogu otsustas tänasel istungil pöörduda Tallinna linnavalitsuse poole, et austada ja säilitada rahu Maarjamäe memoriaali juures ja leida plaanitavale Levadia jalgpallihallile Tallinnas teine asukoht, vahendas BNS.

Kesklinna linnaosakogu esimehe Kaido Kuke hinnangul on selge, et Kesklinna-Pirita piirile rajamist ootav jalgpallihall ei sobi oma mahult ega olemuselt kommunismiohvrite memoriaali kõrvale. “Sellel põhjusel pöörduski Kesklinna linnaosakogu linnavalitsuse poole, et leida linna, riigi ja halli rajamisest huvitatud FC Levadia vahel mõistlik kompromiss, et rajada hall selle jaoks sobivasse paika,” rääkis Isamaa Erakonda kuuluv Kukk.

“Sügisel juba jõuti kokkuleppele, et Maarjamäe memoriaali vahetusse lähedusse tuleb büroohoone, mis tagab piirkonnas rahu ja vaikuse, nagu on seal kohane. Jalgpallihalli rajamisest on räägitud Lasnamäe võtmes, mis oleks ka trennis käivatele lastele mugavam. Ootame, et linnavalitsus peaks oma sõna ning jalgpallihallile leitaks teine asukoht,” rääkis Kukk.

Pöördumise poolt leida hallile alternatiivne asukoht hääletas 11 linnaosakogu liiget, erapooltuid oli kaks.

Kukk lisas, et pöördumise poolt hääletanuid oli kõikidest linnaosakogus esindatud erakondadest, mis näitab, et soov hallile leida sobilikum asukoht on erakondade ülene.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.