"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pirita sillalt jõkke hüppajad seavad oma elu ohtu (0)
07. juuli 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat hoiatab, et Pirita sillalt jõkke hüppjad seavad oma elu ohtu.

Liinat nentis, et hoolimata keelusiltidest leidub hulljulgeid, kes sillalt jõkke hüppavad. “Kuumus ja vesi ajavad inimesed hulluks ja nagu varasematel aastatel, tulevad soojadel suveõhtutel Pirita sillale noored, kes jahutavad end jõkke hüpates. Nii linnaosavalitsus kui ka mupo on selliste hulljulgetega hädas olnud juba aastaid,” nentis ta.

Sillalt jõkke hüppamine seab ohtu hüppaja tervise ja elu ning ohustab ka silla alt läbi sõitvaid inimesi. “Tänavu kuumade ilmadega käib Pirita jõel väga tihe liiklus – sõidetakse paatide, kanuude, SUB-laudadega ning hüppaja ei pruugi silla alt lähenejat märgata ja õnnetus ongi käes,” ütles Liinat.

Samuti on ohtlik looduslik jõepõhi – seal on kive, vooluga kaasa kandunud puunotte või olmeprahti. Mõlemas sillaotsas on hüppamist keelavad sildid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.