"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Meedialiit paneb vaktsineerimise hoogustamisele õla alla (1)
08. juuli 2021
Ekraanitõmmis Terviseameti kampaaniavideost.

“Meedialiit panustab koroonakriisi lõpetamisse tasuta meediapindadega, et kutsuda Eesti elanikke üles end võimalikult kiiresti vaktsineerima. See on ainus võimalus elada kolmas laine võimalikult väikese nakatumise ja minimaalsete piirangutega üle,“ ütles Eesti Meediaettevõtete Liidu juhataja Merle Viirmaa-Treifeldt. “Selleks, et lapsed saaks sügisel kooli minna ja majandus loomulikult toimida, tuleb end vaktsineerida ja just seda teadlikkust soovime me tõsta.”

Eesti Meediaettevõtete Liidu liikmeskanalid panevad vaktsineerimiskampaaniale õla alla ja kutsuvad järgmisel nädalal tasuta reklaampindadel üles Eesti inimesi vaktsineerima, vahendab BNS.

Kampaania raames ilmuvad vaktsineerima kutsuvad reklaamid nii veebis, paberlehtedes, telekanalites kui ka raadiotes.

Kampaanias osalevad TV3 Grupi kanalid, Äripäeva kanalid, Postimees Grupi kanalid, Ekspress Meedia väljaanded, Õhtuleht Kirjastuse väljaanded, Raplamaa Sõnumid, Saarte Hääl, Põhjarannik ja Severnoje Poberežje, portaal Accelerista, Vooremaa, MK-Estonia, Tribuna portaal, Sõnumitooja, Lääne Elu, Võrumaa Teataja, Harju Elu ja Vestnik Tartu ning Ringhäälingute Liidu kanalid.

Reklaamid ilmuvad nii eesti kui ka vene keeles ajavahemikus 14.-17. juuli. Reklaamikampaania toimub koostöös sotsiaalministeeriumiga, mis viib juulis ja augustis läbi vaktsineerimise teavituskampaaniat „Pane õlg alla!“. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

teada värk
8. juuli 2021 13:06
Kampaaniad võivad mõjuda ka antikampaaniatena!