"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Paduvihm võib täna Tallinna teed ja tänavad ootamatult üle ujutada (0)
08. juuli 2021
Foto: Albert Truuväärt

“Tavaliselt kerkib veetase ootamatult madalamates kohtades, nagu erinevad sillaalused või Järvevana tunnel. See kõrge veetase nendes tunnelites tuleb inimestele ootamatult ja sinna sõidab iga kord keegi sisse,” ütles Tallinna Transpordiameti liiklusosakonna  peaspetsialist Paavo German.

“Me oleme pannud kõikidele nendele tabloodele, kuhu kuvatakse liiklusinfot, hoiatuse, et linnas on kõrge veetaseme oht. Seda me teeme suuremate vihmasadude puhul alati operatiivselt,” lisas German, kelle sõnul aitab ka politsei omalt poolt sellega, et sulgeb vajaduse korral Järvevana tunneli liiklusele.

“Tunneli sulgemist oleme varemgi teinud, peamiselt fooridega, näiteks liiga suurte liiklusummikute korral, sest inimestele pole just tervislik istuda heitgaase täis tunnelis ummikus ja on mõistlik liiklus mujale suunata.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.