"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Politsei rammis arutult kihutanud masina peatuma (0)
08. juuli 2021
Ilja Matusihis

Pärnus rammis politsei kolmapäeva õhtul arutult kihutanud masina peatuma, kihutanud juhil kahtlustatakse narkojoovet, vahendas BNS Pärnu Postimeest.

Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa kinnitas, et kella 19.30 ajal tegid politseinikud Pärnus tiheda liiklusvooga Riia maanteel liiklusjärelevalvet, mille käigus tuvastasid piirkiirust ületanud valget värvi Honda sõiduauto. Patrullauto järgnes Raeküla suunal suurel kiirusel ohtlikke manöövreid teinud Hondale ja andis peatumismärguande, mida Honda juht eiras.

“Kuna enne oli liiklusjärelevalvet teostanud patrullautost möödunud politseibuss, mis liikus samuti Raeküla suunal, siis viidi kolleegid kiiresti olukorraga kurssi. Peagi möödus Honda politseibussist, mis sõidukile järgnes ja sõidukite kontakti abil Honda sundpeatas,” selgitas Murumaa. Juhtunus ei saanud keegi viga.

Politsei andmeil küündis kihutanud Honda sõidukiirus asulasisesel teel 129 kilomeetrini tunnis. “Sellises olukorras tuleb kihutav autojuht esimesel võimalusel liiklusest kõrvaldada, sest kihutaja seab ohtu nii enda kui kaasinimeste elu ja tervise,” põhjendas Murumaa.

Hondat roolinud 33-aastasel mehel tuvastati narkootikumide tarvitamise tunnused, kuid tema võimaliku joobe selgitab ekspertiis. Politsei teatel on sama meest varemgi liiklusrikkumiste eest karistatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.