"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Meretakso tihendas sõidugraafikut Lennusadama ja Pirita vahel (0)
09. juuli 2021
Meretakso Gundel Foto Pirita LOV

Juulis sõidab meretakso Gundel nädalavahetustel Lennusadamast Piritale ja tagasi kaks korda päevas. Merepäevade ajal kehtib erigraafik.

„Hea võimalus kuumadel nädalavahetustel Kesklinna ja Pirita vahet liigelda on sõita mööda merd. Juulikuus teeb meretakso laupäeviti ja pühapäeviti mõlemas suunas kaks reisi. Kindlasti on merereis elamus lastele, aga ka täiskasvanutel on huvitav heita pilk Tallinnale mere pealt,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Laupäeviti ja pühapäeviti väljub meretakso Lennusadamast Piritale kell 13 ja 15 ning Piritalt Lennusadamasse kell 14 ja 16. Pirital on meretakso peatus Pirita jõe suudmes olümpiatribüünide ees.

Tallinna merepäevade ajal töötab meretakso erigraafiku alusel. „Reedel, 16. juulil teeme pooletunniseid lahetuure kella 13 ja 15 ning laupäeval, 17. juulil kella 14 ja 16 vahel. Lahetuuridele väljub Gundel Lennusadamast. Merepäevade ajal muutub ka laupäevane Lennusadama–Pirita sõidugraafik. Lennusadamast väljub meretakso Piritale kell 13 ja 17 ning Piritalt Lennusadamasse kell 13.30 ja 17.30,” edastas kipper Marko Amboja. Pühapäeval, 18. juulil saab jälgida mereparaadi meretakso pardalt. Väljasõit kell 13.30 Lennusadamast.

Kogu suve pakub meretakso ka uusi sihtkohti ja Tallinna ümbruse avastamist meritsi. „Juulis on võimalus sõita kiirkaatriga Paljassaare poolsaarel asuvasse Pikakari randa, kust pääseb hõlpsasti sealsetele matkaradadele,” ütles Amboja.  

Sõidugraafikud ja hinnainfo www.meretakso.ee, meretakso.ee@gmail.com ja FB:@meretakso. Tellimine tel +372 501 1416.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.