"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Põhja-Tallinnas algab lastehommikute ja pargikontsertide suvesari (0)
09. juuli 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Reedel, 9.juulil on Kalamaja kalmistupargis meeleolukad kogupereüritused – kell 11 saab alguse lastehommik ja kell 18 pargikontsert.  

Põhja-Tallinna Valitsuse suviste ettevõtmiste kavas on ikka olnud lastehommikuid, nüüd on esmakordselt kavas ka pargikontserdid. 9. juulil saabki alguse nimetatud ürituste sari, kus vaatajad-kuulajad on oodatud ka 16.juulil Stroomi randa ja 23.juulil Kopli kalmistuparki.

„Loomulikult tahaks suvelgi lisaks loodusele, päikesele ja suplusele osa saada toredast meelelahutusest ning just seda need lastehommikud ja pargikontserdid rahvale pakuvadki. Kindlasti tasub tulla kogu perega, sest põnevust ja kauneid elamusi jagub seal nii suurtele kui väikestele,“ ütles linnaosavanema asetäitja Manuela Pihlap.

9. juulil kl 11 toimub Kalamaja pargis lastehommik, kus saab kohtuda lemmikute Pipi ja Karlsoniga. Kl 18 algab sealsamas kontsert, kus esinevad Eva Eensaar ja Krista Joonas.

Põhja-Tallinna lastehommikute ja pargikontsertide kava:

–          9. juulil kell 11 on Kalamaja pargis lastehommik, kus saab kohtuda Pipi ja Karlsoniga. Külalisi ootab ka mulli-show! Kell 18 algab sealsamas kontsert, kus esinevad Eva Eensaar ja Krista Joonas

–          16. juulil kell 11 algab Stroomi rannapargis lastehommik, kus teiste hulgas on kohal kaks Kassi Teadus-show-ga! Kell 18 annab Stroomi rannapargis kontserdi Anna Kalinina.

–          23. juulil kell 11 on Kopli kalmistupargis lastehommik koos klounide ja teistega. Külalisi ootab ka Naeru-show! Kell 18 esinevad samas paigas Aleksandr Aidarov ja ansambel Tarai.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.