"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Punane Rist avab Tallinnas rõiva- ja sisustuskaupluse (0)
09. juuli 2021
Ilja Matusihis

„Kui alguses on peamine koostööpartner Soome Punase Risti Kontti kauplusekett, siis edaspidi toome kaupa ka teistest Euroopa riikidest. Kadaka teel asuv pood on esimene, kavas on laieneda ka mujale Eestisse,“ märkis Eesti Punase Risti projektijuht Leelo Sui. 

Punane Rist avab septembris Tallinnas Kadaka tee 54 rõiva- ja sisustuskaupluse, tuues heategevusliku taaskasutuskeskusema Eestisse soodsa hinnaga kvaliteetse kaupa Soomest, vahendas BNS.

Mitmesaja ruutmeetrisel pinnal on laias valikus rõivaid ja jalatseid naistele, lastele ning meestele. Samuti põnevat ja omanäolist sisustust, sealhulgas lauanõusid, kodutekstiile, maale, vaipu ja palju muud.

„Keskkonda säästev ja seda hoidev mõtte- ja käitumisviis on Eestis aina rohkem kanda kinnitamas, kuid pikk tee on veel käia. Loodame, et uus kauplus, sealne korralik kuid samas soodne kaubavalik, toob taaskasutuse juurde nii mõnegi inimese, kes varem on olnud eelarvamuste küüsis,“ rääkis Sui. 

Lisaks keskkonnahoiule on ettevõtmise võtmesõna heategevus. „Kaupluse müügitulu läheb tagasi kogukonda: sellega toetame vähekindlustatud peresid, enimhaavatavaid eestimaalasi,“ sõnas Eesti Punase Risti president Harri Viik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.