"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinna teletorn tähistab sünnipäeva langevarjuhüpetega (0)
09. juuli 2021
Albert Truuväärt

Tallinna teletorn tähistab sünnipäeva traditsiooniliste langevarjuhüpetega, vahendas BNS.

Neljapäevast pühapäevani toimub Tallinnas Kloostrimetsa tee 58a langevarjurite festival Base-Boogie, millest tänavu võtab osa 60 hüppajat 15. erinevast riigist. Kui Tallinnas on Base-hüppajate kokkusaamine toimunud nii sellel, kui eelmisel aastal, siis Malaisias Kuala-Lumpuri tornis on mõlemal aastal hüppamine ära jäänud.

Lisaks langevarjuritele saavad lapsed ka hüpata batuutidel teletorni õues, teha endale näomaalinguid või meisterdada origami tehnika järgi, panna kokku puslesid või lihtsalt värvida pilte teletorni teemadel. Suveõues pakuvad kehakinnitust erinevad toitlustajad poke-kaussidest kuni burgeriteni ja bataadifriikatest kuni jäätiseni.

SA Tallinna Teletorni juhataja Jüri Kriisemann ütles, et selle aasta sünnipäevaprogramm on tagasihoidlikum tänu taastumisele pandeemiast, kuid sellele vaatamata hoitakse traditsioon elus ning peresid oodatakse neljal päeval kell 12-18 teletorni külastama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.