"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
TS Laevad teenindas juunis üle veerandi miljoni reisija (0)
10. juuli 2021
Albert Truuväärt

TS Laevad teenindas juunis 271 325 reisijat ja viis üle 123 489 sõidukit, vahendas BNS.

Võrreldes eelmise aasta juuniga suurenes reisijate arv 14 protsenti ja sõidukite arv 12 protsenti, Hiiumaa liini tulemus oli rekordiline. TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul olid Eesti suursaared juunis väga populaarsed sihtkohad.

“Juunis saavutasime Rohuküla-Heltermaa liinil nii reisijate kui sõidukite osas rekordi teenindades 80 157 reisijat ja viies üle 35 311 sõidukit,” teatas Randveer. “Võrreldes 2020. aasta juuniga suurenes nii reisijate kui ka sõidukite arv 11 protsenti. Virtsu-Kuivastu liinil saavutasime juunis rekordtulemuse sõidukite osas. Viisime juunis üle 88 178 sõidukit ja teenindasime 191 168 reisijat. Liini reisijate arv suurenes võrreldes möödunud aasta juuniga 15 protsenti ja sõidukite arv 12 protsenti. Suure tõenäosusega põhjustas juunis reisijate arvu kasvu pikk jaaninädal, päikselised ilmad ning vähenenud koroonaviiruse piirangud.”

“Tänu Regula lisareisidele populaarsetel aegadel oleme suutnud pikemaid järjekordi Virtsu ja Kuivastu sadamates vältida, samuti on positiivne see, et üha rohkem inimesi broneerib reisid varakult kasutades e-piletit, mis aitab samuti ooteaegu vähendada. Meie igapäevaselt monitooritav reisijate rahulolu indeks püsis juunis kõrgel 76 protsendi tasemel kasvades eelmise aasta juuniga võrreldes 6 protsenti,” lisas Randveer.

TS Laevad tegi juunis kahel liinil kokku 2175 reisi, millest 99,4 protsenti väljus õigeaegselt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.