"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Lähipäevadel kerkivad õhutemperatuurid taas 34 kraadini (0)
11. juuli 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Eeloleval nädalal hakkavad õhutemperatuurid jälle tõusutrendi näitama ja jõuavad neljapäevaks 34 soojakraadini, palavusele pakuvad aga värskendust hoovihma-, äikese- ja tuulepuhangud.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 14-19, rannikul kuni 22 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati hoovihma ja on äikeseoht. Puhub idakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 27-33 kraadi, Soome lahe rannikul kuni 24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on enamasti selge kuiv ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 16-20, rannikul kuni 23 kraadi. Kolmapäeva ennelõunal on ilm selgem ja enamasti sajuta. Pärastlõunaks lisandub pilvi. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal võib esineda tugevaid tuulepuhanguid. Sooja on 27-33 kraadi, sajupilvede all langeb õhutemperatuur 20 kraadi ümbrusse.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 17-23 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab kohati, õhtupoolikul aga juba laialdaselt hoovihma ja on äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Sooja on 28-34 kraadi, äikesepilvede all langeb õhutemperatuur 20 kraadi ümbrusse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.