"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Apollo Groupist saab Läti restoraniketi Lido enamusosanik (0)
12. juuli 2021
Lido restoran Tallinnas Mustamäel. Foto: Albert Truuväärt

Eesti suurim meelelahutusettevõte Apollo Group omandab 51 protsenti Läti tuntud restoraniketist Lido.

Apollo ostab Lido osaluse Ivar Vendelinile kuuluvalt Mirrow Institute OÜ-lt. Tehingu hinda osapooled ei avalda ning tehing vajab ka nii Eesti kui Läti konkurentsiameti heakskiitu.

Vendelin, kes on ka Apollo Groupi osanik, märkis, et tegemist on strateegilise ostuga ning on igati loogiline liita Lido tugeva kaubamärgina Apollo olemasolevate äridega. “17 restorani ja 15 kauplusega Lido ketti teab iga lätlane ja ka väga paljud eestlased ning selline tuntus on kõva valuuta,” märkis Vendelin, lisades, et Lido buffet’ kontseptsiooni saab kindlasti teha veelgi paremaks ning see on Apollole väärt väljakutse.

49 protsenti Lido osalusest jääb ettevõtte asutaja Gunārs Ķirsonsi omandusse.

Apollo Group on kasvanud Eesti suurimaks meelelahutusettevõtete grupiks. Apollosse kuulub Eestis 18 hubast raamatukauplust, 10 kaasaegset kobarkino, 9 Blenderi mahlabaari, 3 Ice-Café jäätisebaari, 4 Vapiano restorani, 3 O’Learyse spordi- ja meelelahutuskeskust ja 6 KFC kiirtoidurestorani.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.