"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Linnavaraamet otsib Kellukese lasteaia ehitajat (0)
12. juuli 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Tallinna linnavaraamet kuulutas välja riigihanke lasteaed Kellukese ehitamiseks. Hanke eesmärk on rajada Põhja-Tallinnasse aadressile Noole 11 kahe maapealse ja osalise pööningukorrusega 12-rühmaline lasteaed, selgub hanke alusdokumentidest. 7975-ruumeetrine kinnistu asub miljööväärtuslikus Kalamaja piirkonnas ning koostatud on tööprojekt.

Hoone kandeskelett koosneb täisbetoneeritud õõnesbetoonplokkidest kandeseintest ja õõnespaneelidest vahe- ja katuslagedest. Seinad viimistletakse laudisega. Kandvate seinte alla rajatakse õõnesbetoonplokkidest lintvundament. Katuslaed ehitatakse lamekatusena ning kaldu olevad katuskonstruktsioonid puitsarikatel, mis kaetakse topeltvaltsitud plekiga.

Kinnistule rajatakse ka üheksa õppepaviljoni ja kasvuhoone. Kõik rajatised asuvad kinnistu lõunasuunal.

Tööde eeldatav algusaeg on 27. september, kestvusega lepingu allkirjastamisest maksimaalselt kuni 11 kuud. Pakkumusi saab esitada 24. augusti hommikuni. Hanke eeldatav maksumus on ligi 5,4 miljonit eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.