"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Väldi kontakte Iseteeninduslahendus aitab vähendada haiglas kontaktide hulka (0)
13. juuli 2021
Albert Truuväärt

Juulist saavad Ida-Tallinna keskhaigla patsiendid vähendada inimestevahelisi kontakte, sest avatud on võimalus enda vastuvõtule tulekut registreerida iseteeninduslahenduse kaudu, mis tähendab, et enam ei pea inimene vastuvõtule tulles pöörduma registratuuri.

“Lahendus sarnaneb check-in funktsionaalsusega, mida kasutatakse lennujaamas ja sadamas, võimaldades patsiendil endal teha registreerimine iseteeninduslahenduse kaudu ning ta ei pea pöörduma registratuuri, vaid läheb otse vastuvõtule. Nii saab inimene vähendada kontakte teistega ja ei pea järjekorras seisma,” ütles haigla klienditeenindusjuht Lea Karik.

Vastuvõtule saabudes on patsiendil võimalus iseteeninduslahenduse kaudu aadressil https://iseteenindus.itk.ee/ registreerida kahe tunni jooksul enne vastuvõtu algusaega, lisaks on võimalik kohe ka koostatud arvete eest maksta. Iseteeninduslahendust on võimalik kasutada  erinevates seadmetes – mobiiltelefon, arvuti, tahvelarvuti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.