"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kambjas ujuma läinud mees leiti uppununa (0)
13. juuli 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Tartumaal Kambja vallas koos kaaslasega  ujuma läinud ja seejärel kadunuks jäänud 29-aastane mees leiti teisipäeva päeval uppununa, vahendas BNS.

Kell 21.56 teatati, et Suure-Kambja külas on paisjärves uppumisohus inimene. Päästjate saabudes selgus, et järvest möödunud juhuslikud tervisejooksjad olid märganud vees ulpivat meest, kellele kohe appi mindi ja ta kaldale toodi. Mehe võttis enda hoole alla kiirabi.

Selgus, et kadunuks oli jäänud teinegi mees. Päästjatel ei õnnestunud teda tammi juures väga sügavast veest leida ja tema otsimine lõpetati kell 23.07. Teisipäeval otsinguid jätkati ja leitigi 29-aastase mehe surnukeha. 

Esialgsetel andmetel olid mõlemad mehed alkoholi tarvitanud ning nende seltskonnas oli ka kolmas mees, kes oli varem uppumisest napilt pääsenud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.