"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tasuta Löwenruh` pargis annab meeleoluka kontserdi ansambel Kruuv (0)
13. juuli 2021

Homme esineb Löwenruh` pargis muusikasuve kontserdisarja raames kell 19 tuntud ja armastatud ansambel Kruuv. Ansambel viljeleb eestikeelset ja rõõmsameelset pop-folk muusikat. Kontsert on kõigile tasuta.

Vabaõhukontserdid toimuvad igal kolmapäeval algusega kell 19.00 Löwenruh pargi vabaõhulaval.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et juba üheksandat aastat järjest pakutakse tasuta kolmapäevaste kontsertidega kuulajale võimalust osa saada Eesti parimate muusikute loomingust. „Muusikasuve programmist leiab endale meelepärase nii vanemad kui ka nooremad muusikasõbrad. Suveõhtute kontsertidele on oodatud nii Kristiine kui ka teiste linnaosade elanikud ning külalisi kaugemaltki. Meie soov on pakkuda inimestele mõnusat muusikat ja meeldivat keskkonda vabas õhus ning teha ka mõned tantsud. Kohtumiseni Löwenruh` pargis juba 14. juulil,“ kutsus Riibe kõiki suvistel kolmapäevaõhtutel tunnikest Löwenruh´ pargi roheluses veetma.

Muusikasuve raames astuvad Löwenruh` pargis (Mustamäe tee 59a) järgnevatel nädalatel üles:

14. juulil Kruuv

21. juulil Väliharf

28. juulil ansambel Horoskoop

04. augustil ansambel Tuulelõõtsutajad

11. augustil Erich Krieger

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.