"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
FOTOD! Kadri Voorandi öökontsert Pirita kloostri varemetes (0)
14. juuli 2021
Kadri Voorand. Foto: Albert Truuväärt

13. juuli õhtul toimus Pirita kloostri varemetes ainulaadne muusikasündmus – nimelt leidis aset Kadri Voorandi öökontsert. Koos Kadri Voorandiga olid laval Mihkel Mälgand ja Ahto Abner ning muusikale lisasid vaatemängulisust valgus- ja laserinstallatsioonid.

Fotod: Albert Truuväärt

Vaata galeriid (44)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.