"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
vaata kontserdi salvestust VIDEO JA FOTOD! Kodu pargis esines Liis Lemsalu (0)
14. juuli 2021
Liis Lemsalu. Foto: Ilja Matusihis

“Selle suve mitmekülgse kultuuriprogrammi oleme koostanud nõnda, et igaüks sellest endale midagi leiaks. Tänavu toimub meie suvekontsertide sari erinevates parkides, mis annab kesklinnastele suurepärase võimaluse kodu lähedal värskes õhus mõnusaid muusikalisi õhtuid nautida aga ka uusi rohealasid avastada,” ütles Kesklinna vanema asetäitja Jelena Kalbina.

Vaata galeriid (65)

Kolmapäeval andis Tallinna Kesklinnas Kodu pargis (Vaikne 3-5) tasuta kontserdi Liis Lemsalu.

Suve jooksul on Kesklinna suvekontsertide sarjas juba esinenud ansambel Kukerpillid ja Naised Köögis, lavale on oodata veel Kadri Voorandi duot Mihkel Mälgandiga ja Siiri Sisaskit koos Robert ja Anti Jürjendaliga. Kõik kontserdid algavad kell 19 ning sissepääs on kõigile tasuta.

Kesklinna suvekontserdid:
28. juulil        Tornide väljak – Kadri Voorandi duo Mihkel Mälgandiga
11. augustil    Tiigiveski park – Siiri Sisask koos Robert ja Anti Jürjendaliga

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.