"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Tallinn otsib Asunduse lasteaia ehitajat (0)
14. juuli 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Tallinna linnavaraamet kuulutas välja riigihanke Asunduse lasteaia ehitamiseks. Tallinn rajab lasteaia Lasnamäe linnaossa aadressile Pallasti tn 19/21a. Praegu on kinnistul kaks hoonet ja hange käsitleb ainult tagumise hoone lammutamist ning uusehitust. Lammutatav hoone on kahekorruseline tellistest laotud hoone.

Uus lasteaia hoone on kavandatud lihtsa arhitektuurina, et moodustada olemasoleva ning alles jääva lasteaia hoonega tervik. Iseloomulikuim arhitektuurielement on sissepääsude ees olev massiivne terrass.

Kinnistu keskele kahe hoone vahele on projekteeritud mänguväljaku tsoon, mis liigub ka edasi uusehituse tagumisele küljele. Mänguväljaku ala jaguneb eelkõige kolmeks – rahulik, aktiivne ja sõimerühma piirkond.

Tööde eeldatav algusaeg on selle aasta 15. september ning nende kestvus on lepingu allkirjastamist maksimaalselt kuni 11 kuud. Hanke eeldatav maksumus on 2 miljonit eurot.

Pakkumusi saab esitada 12. augusti hommikuni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.