"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PEALINNA PODCAST Kuidas aitab Elron kaasa rohepöördele rongides rattamaksu kehtestades ning kas tulevased piirangud mittevaktsineeritutele on mõistlikud? (1)
15. juuli 2021

Elron teatas jalgratastega rongisõitjatele, et nad peavad paari nädala pärast hakkame rattale pileteid ostma. Kui mõistlik on see suvisel kõrghooajal, kus paljud inimesed on valinud autosõidu asemel just jalgratta? Keda puudutab Euroopa Komisjoni äsja välja käidud kliimapakett kõige valusamalt? Pealinna 12. podcastis arutlesid nende üle blogi Meediavaht toimetaja Allan Alaküla ja Pealinna toimetaja Aivar Jarne.

Rääkides Elroni otsusest hakata rattaga reisijatelt nõudma alates 26. juulist pileteid sõnas Jarne, et see on tehtud kiirustades ning mõtlemata ka tagajärgedele. „Elroni eesmärgid hoida rongid mugavatena kõigile reisijatele ning mitte lubada hilinemisi ratturite rongi minemise ja maha tulemise tõttu on küll üllad, kuid viisid selleks on valitud valed. Rattaga sõitjad ei ole kõik rikkad reisijad, kel mõni euro reisi kohta pole liiga koormav. Ratastega reisivad ka lapsed, kelle arvelt koolivaheaja keskel teenima hakata on rongiettevõttele tupiktee,“ ütles ta.

Elroni hinnapoliitika viib ratturid küll rongist, kuid jätab mõru maitse suhu ka teistele reisijatele, kes peavad vaatama, kuidas laps peab oma jalgrattale pileti ostma, samas kui ise saavad tasuta sõita.

Kõneldes vaktsineerimisest ning võimalikest piirangutest vaktsiinitõendi mitteomajatele, märkis Alaküla, et teatud piirangud mittevaktsineeritutele võiksid kolmanda laine tulekul hakata kehtima küll. „Kui haiglasse hakkavad sügisel sattuma vaid mittevaktsineeritud, kel pole endal olnud soovi vaktsineerida, siis teatud määral piitsa meetodi abil sundida neid minema end pookida laskma tuleb kõne alla küll,“ sõnas ta. „Olgu selleks siis Prantsusmaa laadne keeld restorani minna või piirangud muudes avalikes kohtades viibimiseks.“

Puudutades vangerdusi Ekspress grupi omanike ringis märkis Alaküla, et Luxembourgis registreeritud soomlaste investeerimisfondi KJK Fund SICAV-SIF otsustas Ekspress Grupi omanikeringist väljuda ja nende 13-protsendise tüki ostis OÜ HHL rühm. H. H. Luige osalus kasvab sellega ametlikult 73,23 protsendini. „Kui varem sosistati, siis nüüd arutatakse piknikuplatsidel üha vabamalt varianti, et Luik valmistub jälle Ekspressgrupi kroonijuveelide müügiks,“ märkis ta.

Alaküla sõnul pole Ekspress Grupi väljaandeid selline hägune finantstaust, nagu soomlaste fondil oli, kunagi häirinud ja naiivne oleks seda neile ka ette heita. „Aga et sellest pole siiani erilist numbrit teinud EG-ga justkui konkureerivad Postimees ja Äripäev on siiski kummastav.“

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nüanss
7. aug. 2021 11:53
Mingit tasuta sõitu pole rongis kellelgi. See tuleb ikkagi teiste arvelt ehk linnakassast.