"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Haiglaravil 15 inimest Ööpäevaga tuli juurde 64 koroonapositiivset testi (0)
15. juuli 2021
Ilja Matusihis

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 6774 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 64 ehk 0,9 protsenti testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 31 inimesel. 22 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 7, Pärnumaale 6, Võru- ja Järvamaale 4, Lääne-Virumaale 3, Ida-Virumaale 2, Lääne-, Rapla- ja Saaremaale 1 uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. 4 juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 45 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,3 protsenti.

Ööpäeva jooksul uusi COVID-19 haigusjuhtumeid ei avatud, haiglaravi vajab 15 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 60 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 5 inimest ehk 33 protsenti.

Ööpäeva jooksul manustati 7143 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 590 115 inimesele, vaktsineerimiskuur on lõpetatud 506 135 inimesel. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 53,6 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.