"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Presidendikandidaat Henn Põlluaasa kampaaniabuss alustab Eesti tuuri (0)
16. juuli 2021
Mats Õun

Järgmisel nädalal, kolmapäeval alustab presidendikandidaat Henn Põlluaas üle-eestilist kampaaniatuuri, mille jooksul on plaanis läbi sõita kõik maakonnad, vahendas BNS.

Esimene kohtumine rahvaga toimub 21. juulil kell 18 Tartu Raekoja platsil. Lisaks Henn Põlluaasale esinevad kõnedega riigikogu liige Jaak Valge, EKRE Tartu linnapeakandidaat Loone Ots ning EKRE Tartu linna ringkonna esimees Silver Kuusik. Eesti vabariigi hümni esitab kitarrist Brad Jurjens.

Tuuri jooksul saab anda ka allkirju toetuskirjale presidendi otsevalimisteks. Presidendiks valimise korral esitab Henn Põlluaas esimese asjana riigikogule eelnõu presidendi otsevalimiste sisseviimiseks.

Henn Põlluaasa sõnul vajab Eesti ühendavat presidenti, kelle südames oleks sinimustvalge lipp ja kogu rahvas. Henn Põlluaas on riigikogu EKRE fraktsiooni esimees ja eelmine riigikogu esimees.

Ta on olnud Saue linnapea ja Saue linnavolikogu liige. Ta on Kaitseliidu Keila malevkonna pealiku abi ja reservohvitser, Soomepoiste Pärimusühingu juhatuse liige, Eesti Reservohvitseride Kogu liige.

Henn Põlluaasa kampaaniatuuri peatumiskohad Tartu- ja Jõgevamaal: 21. juuli kell 18 Tartu Raekoja plats, 22. juuli kell 11 Elva kultuurikeskuse plats, 22. juuli kell 17 Põltsamaa Roosisaar, 25. juuli kell 12 Mustvee kultuurikeskuse park, 25. juuli kell 17 Jõgeva kultuurikeskuse plats. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.