"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Vaata, kuidas rahvas naudib merepidu ja uhkeid purjekaid (0)
16. juuli 2021
Foto: Albert Truuväärt

Täna sai alguse suurejooneline merepidu Sail Tallinn. Vaata jooksvalt täienevast fotogaleriist, millest toredasst on Sal Tallinn raames võimalik osa saada!

Vaata galeriid (107)

Vanasadama kruiisialal, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri jahisadamas toimub 16.–18. juulini läbi aegade suurim merepidu Sail Tallinn. Mitmekülgne ja meeleolukas kolmepäevane programm koondab enda alla enam kui 200 artisti Eestist ja välismaalt. Igas sadamas on avatud lastealad ja kaubandusalleed. Eesti disainerite uusim looming on väljas Kruiisialal pop-up disainitänaval. Pealinna saabub ka ligi 20-pealine uhke laevastik. Vaata kogu kava!

Vaata galeriid (73)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.