"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Stroomi rannapark ootab täna lastehommikule ja pargikontserdile (0)
16. juuli 2021
Reedel, 16.juulil algab Stroomi rannapargis kell 11 lastehommik koos kahe Kassi ja teistega. Foto: Ilja Matusihis

„Suvine Põhja-Tallinn on lisaks rohelusele atraktiivne paik ka mitmekesise meelelahutuse poolest. Meil käivad meelsasti esinemas põnevad artistid, keda paeluvad maalilised esinemiskohad ning linnaosa miljöö tervikuna. Meie üritused on populaarsed ja neid külastavad lisaks kohalikele elanikele ka huvilised mujalt,“ ütles Põhja-Tallinna linnaosavanema kohusetäitja Manuela Pihlap.

Reedel, 16.juulil saab minna Stroomi rannaparki lastehommikule ja pargikontserdile, ürituste algus on kell 11 ja kell 18.

Põhja-Tallinna suviste ettevõtmiste seas on üritusi nii suurtele kui väikestele ja lastehommikud ning pargikontserdid on just kogupereüritused kõigile. Reedel saab minna Stroomi rannaparki kell 11 algavale lastehommikule ja kell 18 algavale pargikontserdile.

Reedel, 16.juulil algab Stroomi rannapargis kell 11 lastehommik koos kahe Kassi ja teistega ning kell 18 pargikontsert, kus esineb populaarne Narva lauljatar Anna Kalinina.

Põhja-Tallinna lastehommikute ja pargikontsertide kava:

  • 16. juulil kell 11 algab Stroomi rannapargis lastehommik, kus teiste hulgas on kohal kaks Kassi Teadus-show-ga! Kell 18 annab Stroomi rannapargis kontserdi Anna Kalinina.
  • 23. juulil kell 11 on Kopli kalmistupargis lastehommik koos klounide ja teistega. Külalisi ootab ka Naeru-show! Kell 18 esinevad samas paigas Aleksandr Aidarov ja ansambel Tarai.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.