"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tänak katkestas Rally Estonia (0)
16. juuli 2021
Scanpix

Rally Estonial tänase päeva esimese kiiruskatse võitnud Ott Tänak katkestas, vahendas BNS Postimeest. 

Tänakule sai saatuslikuks neljas kiiruskatse, kus ta kandus rajalt välja ja tegi oma masinale piisavalt liiga, et enam jätkata ei saanud. Koduteedel võistelnud Tänak parkis auto kõrvalteele ja väljus masinast.

Ralli teise kiiruskatse võitnud Tänak lõhkus kolmandal kiiruskatsel rehvi, kuid siis suutis hullemast pääseda. Kahjuks kohe järgmisel kiiruskatsel pidi ta ralli pooleli jätma. Tõenäoliselt saab ta võistlust laupäeval super-rally süsteemis.

«Järgmise katse alguses läksin kurvis laiaks ja sattusin põllule, kus mind tabasid veel kaks rehvipurunemist ja meil polnud enam varurehve. Seetõttu ei saanud me jätkata,» sõnas ta ajakirjanikele pärast hooldusparki tagasi jõudmist. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.