"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kuues liiklusõnnetuses hukkus üks ja sai viga kuus inimest (0)
18. juuli 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Teedel ja tänavatel juhtus laupäeval kuus tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai viga kuus inimest, vahendas BNS.

Päeva esimene, traagilisim liiklusõnnetus juhtus kella 9.34 ajal Harjumaal Harku vallas Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna tee 18. kilomeetril, kus 73-aastane naine põrkas Hyundai i20-ga vasakpööret sooritades kokku vastu tuleva Yamaha BT 1100-tüüpi mootorrattaga, mida juhtis 47-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus mootorrattur teelt välja ning suri sündmuskohal. Kiirabi viis Hyundai juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 11.44 ajal Tartus Kastani ja Vanemuise ristmikul, kus teeandmiskohustust eiranud 29-aastane mees sõitis elektritõuksiga ette Volkswagen Sharani mahtuniversaalile, mida juhtis 43-aastane mees. Kiirabi viis jalgratturi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kolmas õnnetus juhtus kella 13.34 ajal Saaremaal Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maantee 91. kilomeetril, kus 28-aastane mees sõitis Honda CR-V–ga ette peateel liikunud Honda VFR 800X-tüüpi mootorrattale, mida juhtis 37-aastane mees. Mootorrattur toimetati Kuresaare haiglasse.

Neljandast õnnetusest sai politsei teate kell 14.06, kui Tallinnas Liivalaia 9 juures sõitis 26-aastane mees Opel Astraga tagant otsa ees pidurdanud Range Roverile, mida juhtis samuti 26-aastane mees. Kiirabi viis Opeli juhi Ida-Tallinna keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Viies õnnetus juhtus kella 19.08 ajal Tallinnas Tööstuse ja Peetri ristmikul, kus 50-aastane mees põrkas Audi A6 Avandiga parempööret sooritades kokku ülekäigurajal jalgrattaga teed ületanud 37-aastase naisega. Kiirabi viis jalgratturi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kuues õnnetus juhtus kella 22.52 ajal Tallinnas Tartu maantee ja Lasnamäe tänava ristmikul, kus 36-aastane mees oli Škoda Rapidiga parempööret sooritades põrganud kokku ülekäigurajal sõiduteed sõites ületanud 35-aastase naisratturiga. Kiirabi viia naise Ida-Tallinna keskhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.