"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Merepäevadel krooniti suvepiiga ja suvemees (0)
18. juuli 2021
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Tallinna sadamas krooniti laupäeval merepäevadel Tallinna suvepiigaks Karolin Kippasto ning suvemeheks Indrek Lemmats, vahendas BNS.

“Kindlasti annab see noortele võimaluse veelgi suuremalt unistada, kuid lisaks sellele lähevad need noored inimesed laia maailma ka meid kui riiki esindama,” ütles Eha Urbsalu, kes kannab nii Eesti missivalimiste printsessi kui ka NSVL-i supermodelli tiitlit ja on omal ajal pälvinud maailma supermodellivõistlusel kolmanda koha.

Suvepiiga Karolin Kippasto, kes võitis 2018. aastal Miss Grand Estonia tiitli, on pärit Tartust ning tal on bakalaureusekraad psühholoogias. Lisaks armastab Karolin tegeleda tantsimise ja meelelahutusega. Tallinnast pärit suvemees Indrek Lemmats tegeleb aga fitnessi ja laulmisega ning armastab mängida süntesaatorit. Suvemehe valimisel otsustas ta osaleda lavakogemuse saamiseks. Viking Beauty Secretsi eriauhinna saanud Johanna Aedla on pärit Pärnust, oma suurimaks hobiks peab ta toidu valmistamist.

Kui meigikunstnik Paul Holmberg premeeris võitjaid 3000 eurot maksva personaalse meigikoolitusega, siis Mart Sander pakub Tallinna suvepiiga tiitli võitjale rolli oma järgmises linateoses.

Finalistide hulgast valis võitja välja seitsmeliikmeline žürii, kuhu kuulusid peale Eha Urbsalu veel Merle Liivand, Paul Holmberg, Kätlyn Loonde, Villu Loonde, Steven Aas ja Lisa Shefer.

Lisaks iludusvõistluse finalistide kroonimisele oli publikul võimalik osaleda Eha Urbsalu ja Guinnessi rekordi omaniku ja ookeanide puhastuse eestvedaja Merle Liivandi uue laulu “Yes I can” esmaesitlusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.