"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Mustamäel algavad kvartalisiseste teede taastusremonttööd (0)
19. juuli 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Soojad suveilmad sobivad hästi mitte ainult puhkamiseks, vaid – meie kliimavööndis eriti – ka tee-ehitustöödeks. Ja nii alustame meiegi  täna, esmaspäeval, 19. juulil Mustamäe linnaosa kvartalisiseste teede taastusremont-töödega,“ ütles linnaosavanem Lauri Laats. „Tööde maht on suur, liigume järk-järgult ning igat korteriühistut nende piirkonnas plaanitud tee-ehitustööde algusest ka eraldi, et meie elanikud saaksid ajutiste liiklusmuudatuste ja -piirangutega aegsasti arvestada“.

Esmaspäeval, 19. juulil algavad Tallinna Mustamäe linnaosas kvartalisiseste teede taastusremonttööd kogumaksumusega 980 000 eurot.

Mustamäe kvartalisiseste teede taastusremonttööde käigus uuendatakse tänavate sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Teostatakse ka puude hoolduslõikust ja haljastustöid.

Sel suvehooajal lähevad Mustamäel taastusremonti:

 • Ehitajate tee 23 (lasteaed Õunake) kõnnitee
 • Ehitajate tee 58 kõnnitee
 • E. Vilde tee kõnniteed (Akadeemia tee – Ehitajate tee)
 • E. Vilde 78a kõnnitee
 • E. Vilde tee 118 tagune parkla
 • Herilase tänava sõidutee
 • Kadaka tee 78k juurdepääsutee
 • Mustamäe tee 100 juurdepääsutee
 • Mustamäe tee 143 – 145 sõidu- ja kõnnitee
 • Mustamäe tee 161b kõnnitee
 • Retke tee kõnnitee (Retke 6 – Tervise tänav)
 • Retke tee garaažide poolne kõnnitee
 • Siili 6 kõnnitee
 • Siili 7a, 7b ja 7c esised teed
 • Silli 8 tagune tee
 • Siili 10 kõnniteel
 • Siili 15, 17, 21/2, 21/3 ja 25 sõidutee
 • Sõpruse puiestee 167 kõnnitee
 • Sääse tänava kõnniteede
 • Tammsaare tee 73 kõnnitee
 • Tammsaare tee 99 ja 101 esised teed

„Mustamäe Linnaosa Valitsus palub vabandust algava tee-ehitusega kaasnevate ajutiste ebamugavuste pärast ning palub liiklejatel järgida ehitusobjektidel ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid. Tungiv palve autoomanikele, kelle sõiduk ei ole pikemat aega liikunud: palun leidke võimalus oma sõiduk enne ehitustööde algust teisaldada töötsoonist välja, et see ei takistaks tee-tööde kulgu,“ soovis Laats.

Mustamäe kvartalisiseste teede ehitustöid teostab AS TREF Nord. Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel teostatavate  ehitustööde lepinguline maksumus on 980 000 eurot. Tööde teostamise lepinguline tähtaeg on oktoober 2021.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.